Lørdagskafe i Geitvågen 10.august

Førstkommende lørdag , den 10.august, blir det kafé i GV fra klokken 12 til klokken 15. Det blir enkel servering med kaffe og kjeks. Om været blir bra satser vi på utekafe, ta da gjerne med egen campingstol, godt humør og retroprat.

Mvh Formann

 

Havnedagan på Nygårdsjøen 27.juli

 
Salten Motorhistoriske forening er invitert til å vise fram Motorhistoriske kjøretøy under Havnedagan 2019. Arrangementet er på havna i Nygårdsjøen.
Vi er velkomne ca. kl.10:15 og vil få anvist plass.
SMF møter på Esso på Tverlandet kl 09:30 med avgang kl 09:40.
Håper mange vil benytte anledningen til å ta kjøreturen til Nygårdsjøen. Havnedagan er vel verd et besøk. Sjekk ut Cliff Arne sin annonsering på FB arrangementet som er åpent for alle.
Mvh Styret

Lørdag 25.mai er det Vårmønstring og åpen dag for Luftforsvaret og Norsk luftfartsmuseum

I den forbindelse er SMF sin tradisjonelle vårmønstring på torget blitt en del av Luftforsvarets og Norsk Luftfartsmuseums åpen dag, denne arrangeres for å feire egne jubileum (75 år og 25 år).

Det er ikke første gangen Salten Motorhistoriske forening tar del i et slikt samarbeid med Bodø hovedflystasjon. I 2012 var vi med og bisto flyshowet som ble arrangert da med vår motorhistoriske kulturarv.

Denne gangen blir opplegget som følger.
1. Kl 09:45 oppmøte ved Trafikkstasjonen (gamle biltilsynet).

2. Kl 10:00 Samlet avgang og kortesje kjøring til hovedflystasjonen med samlet passering gjennom hovedvakta.

3. Oppstilling ved ADR feltet. Dette er like innenfor porten ned mot havet. Et stort område hvor det vil bli mange aktiviteter og med godt utsyn til eventuelle flyaktiviteter som vil finne sted ute i fjorden.

4.Kl 11:00 åpner det for publikum og vi skal være klare med parkering/rigging

5. Vi koser oss fram til klokken blir 16:00. Da stenger showet for publikum og vi kan kjøre samlet ut. Vil tro vi må avvente i noen minutter slik at eventuelle publikummere får trukket mot porten. (avmarsj ca 16:15). Håper mange vil trekke inn i tidsriktige klær til eget kjøretøy. Ta gjerne med egen stol da vi sikkert blir å sitte ved bilene og prate med folk som kommer innom. Bruker alltid å bli mange samtaler rundt våre kjøretøy.

Link til programmet for lørdagen

Viktig. Det blir ikke anledning til å ankomme eller forlate arrangementet utenfor det som er opplyst ovenfor. Ta med hørselvern.

Det blir mulig å kjøpe kaffe på området. Toalett fins

Håper å se mange av dere på lørdag.

Veterantrafikksikkerhets dag torsdag 9.mai fra kl 18:00

Førstkommende torsdag er det Veterantrafikksikkerhets dag ved Bodø trafikkstasjon.

Det er gjort et flott forarbeid for å kunne tilby medlemmene i SMF en dag hvor vi møtes for å kunne fokusere på trafikksikkerhet. Håper så mange medlemmer som mulig stiller opp rundt dette tiltaket. Trafikksikkerhet er viktig i vår hobby, gjennom denne kvelden har vi muligheten til å sammen ta dette ansvaret på god måte.

Se vedlegg for ytterligere informasjon.
Veterantrafikksikkerhetsdagen 2019

Still opp på dette og start sesongen med sikkerhet i førersete.
MVH formann

Medlemsmøte onsdag 8.mai

Onsdag 8.mai  er det medlemsmøte i Geitvågen. Møtet starter klokken 18:30. Håper mange har tatt ut sitt kjøretøy og stiller med det.

Agenda:
– Gjennomgang av vårens aktiviteter
– 9 Mai Veterantrafikksikkerhetsdagen 2019 –  John Skyrud
– 10 Mai Tur til Lofoten på MC – John Knutsen
– 25 Mai Flyshow for torget – Bjarne Samuelsen
– 3-4 Juni Motorkonvoien – Bjarne Samuelsen
– Guldrundan – Bjarne Samuelsen
– En god kopp kaffe

Vel møtt
Mvh styret

Motorkonvoien 2019

Planleggingen av Motorkonvoien 2019 pågår for fullt i klubbene. For vår del er samarbeidet med Amcar i fullt driv. Det har vært avholdt to møter samt telefonkontakt og skype.

Motorkonvoien ankommer Bodø fra Narvik mandag den 3 juni. Her håper jeg det er noen av våre medlemmer som tar turen nordover for å ta denne i mot. Konvoien skal ha et lite stopp hos Kjell Arne Bredesen på Drag som kanskje for oss kunne vært en naturlig stopp på tur nordover. Deretter er det nedover til Bodø via Fauske. Konvoien er beregnet inn til Bodø klokken 17:30. Da er det oppstilling bak luftfartssenteret, med formell åpning klokken 18. Her blir klubbenes medlemmer anmodet om å stille med sine kjøretøy for å kaste glans over arrangementet. Ca klokken 19. går ferden videre til Saltstraumen hvor det er planlagt overnatting. Litt mat samt kulturhistorisk vandring er opplegget så langt.
Neste dag er det tidlig ut med kjørerute via Misvær, Saltdalsenteret, Polarsirkelsenteret lunsj på Mo i Rana for deretter å ta turen til Mosjøen hvor Amcarklubben der vil ta oss i mot.

Program for kjøreturen Bodø- Mosjøen finnes her : Bodo-Mosjoen100419

Program og kjørerute Narvik-Bodø finnes her: Motorkonvoien 2019 Program Narvik og kjørerute Narvik – Bodø

 

Invitasjon og påmelding til jubileumsmiddag i LMK

I anledning arrangementene Motorkonvoien 2019 og Motortreffet 2019 vil LMK markere sitt eget 40-års jubileum med en jubileumsmiddag lørdag 8. juni kl. 19.30 i Birkebeinerhallen på Birkebeineren Stadion på Lillehammer.

Det er av kapasitets årsaker et begrenset antall plasser, og påmelding vil derfor skje løpende frem til arrangementet er utsolgt.

Påmelding skjer under følgende link;

www.lmk.no/jubileum

Her vil man kunne kjøpe selve jubileumsmiddagen samt drikkebonger. Det vil også selges drikke i egen bar under middagen, men vi anbefaler forhåndssalg dersom man vil unngå lang ventetid.

Vedlegger egen annonse for arrangementet :  mk annonse – jubileum 2019

Medlemsmøte onsdag 3. april kl 1830

Neste medlemsmøte blir i klubbhuset i Geitvågen onsdag 3. april kl 18.30.

Tema: Planlagte klubbaktiviteter ut over våren

Kort orientering etter landsmøtet i LMK

Etter møtet drar vi til Kystlaget Saltas brygge på Nyholmen for å se deres store samling av gamle skipsmotorer.    www.salta.no

Vel møtt

Styret